Onderneming op maat

Onderneming op maat is een partnerschap van UNYT en Spin-Off Nederland. Een partnerschap waar mogelijkheden liggen voor iedereen. Maar vooral een partnerschap dat is ontstaan, omdat er volgens ons iets mist. Tegenwoordig moet er zoveel geregeld en gedaan worden voordat je een onderneming kan starten.  Wij willen het de (beginnende) ondernemer makkelijker maken en zich echt laten focussen om zijn/haar onderneming. Daarom bieden wij een A tot Z service. Van o.a. websites/webshops, huisstijl, online vindbaarheid tot signings, textiel en drukwerk. Jij geeft ons de opdracht en wij verzorgen het gehele traject van concept tot eindresultaat.

Hoe is het tot stand gekomen

In december 2019 is UNYT verhuisd naar het pand waar Spin-Off Nederland gevestigd is, na enige tijd kwamen beide partijen erachter dat ze veel voor elkaar konden betekenen. Spin-Off kon voor UNYT bijvoorbeeld de vormgegeven reclame uitingen produceren. Uiteindelijk is er een idee ontstaan om de samenwerking tot een hoger niveau te tillen in de vorm van ‘Onderneming op maat’. Een mooie samenwerking tussen bedrijven die naadloos op elkaar aansluiten.

Service die wij bieden

De service van Onderneming op maat is heel divers, hieronder een greep uit onze diensten:

  • Het verzorgen van de social media;
  • SEO en SEA optimalisatie;
  • Het ontwerpen van logo’s, huisstijlen of andere vormgeving;
  • Het bedrukken en/of borduren van kleding;
  • Het bestickeren/wrappen van je (zakelijke) voertuig;
  • Het maken en plaatsen van singings.

Diensten die eerder apart werden aangeboden, worden door deze samenwerking onder èèn bedrijf aangeboden.

Echter zijn dit niet alle diensten. Wil jij meer informatie over de diensten die wij leveren? Neem dan een kijkje op www.ondernemingopmaat.nl

Individuele service

UNYT doet alles op het gebied van marketing, online vindbaarheid, social media en vormgeving. Waar Spin-Off Nederland alles doet op het gebied van het kleding, signing, wrappen van voertuigen en drukwerk.

Uitbreiden

In de toekomst is het doel om onderneming op maat uit te breiden naar meerdere en verschillende branches. Branches waar we op dit moment nog niks mee doen. Dit willen we realiseren door in zee te gaan met verschillende partijen die wel werkzaam zijn in de desbetreffende sector.

Meer informatie?

 Heeft deze tekst je nieuwsgierig gemaakt en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, bel naar: 06-51395433 of kom langs voor een bak koffie op de Ceresweg 23 in Leeuwarden.

Onderneming op maat staat 11 tot en met 13 april op de horecabeurs in Leeuwarden.