1. Home
  2. Online Marketing Leeuwarden

Online marketing Leeuwarden

Is jouw bedrijf gevestigd in Leeuwarden, kun jij geen touw vastknopen aan de termen SEO en SEA. Geen probleem, wij nemen het van jou over. Unyt heeft de kennis en specialisme om jouw website of webshop naar een hoger niveau te tillen. Naast het optimaliseren van jou website doet unyt nog veel meer dat te maken heeft met SEO en SEA. Hierbij kan je denken aan copywriting, linkbuilding en ontwerpen. Voor vragen, neem gerust contact met ons op.

Social media

Social media gebruik is tegenwoordig heel belangrijk. Het is namelijk erg makkelijk om een groot deel van je doelgroep te bereiken via verschillende kanalen. Wordt het bijhouden van de social media je te veel? Het team van Unyt kan dit uit handen nemen van jouw bedrijf. Dit houdt in dat wij jouw social mediakanalen beheren. Het team van Unyt heeft de expertise om jouw bedrijf op te laten vallen.

Social media, welk bedrijf kan nog zonder?

Logo en/of Huisstijl

Voor bedrijven anno 2021 is het belangrijk om een goede huisstijl te hebben, maar ook een onderscheidend logo hoort hier zeker bij. Ook voor een huisstijl en een logo ben je bij Unyt aan het juiste adres. Zoek je iemand die voor jouw bedrijf een logo of huisstijl kan ontwikkelen? Unyt heeft de expertise in het bedrijf om dit voor jou te realiseren Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.