1. Home
  2. Vormgeving

Vormgeving

Huisstijl & logo

Op zoek naar een huisstijl of alleen een logo? Unyt kan het voor jou maken. Een goede huisstijl zorgt voor herkenning bij jouw klanten en vergemakkelijkt jouw eigen uitingen, omdat je al een look & feel hebt. Heb je alleen een logo nodig? Geen probleem! Samen nemen we jouw wensen door en komen we tot een mooi resultaat.

Reclame

Bij Unyt kun je terecht voor al uw reclame-uitingen. Heb je een ontwerp nodig voor een banner, vlag, reclamezuil of billboard. Wij kunnen het voor je ontwerpen. Heb je andere wensen, zoals een ontwerp voor een bedrijfswagen ook hierbij kunnen wij je van dienst zijn. Natuurlijk moeten deze ontwerpen ook nog op de juiste middelen worden gedrukt of geprint, ook hierbij kunnen wij helpen. Door onze contacten kunnen wij het gehele proces van a tot z regelen.

Drukwerk

We worden digitaler en steeds meer uitingen gaan via deze manier, maar offline communicatie kan nog steeds heel belangrijk zijn. Bij unyt maken wij ook brochures, flyers, visitekaartjes en advertenties. Wil je dat we je geheel ontzorgen wij kunnen ook het drukken van de ontwerpen voor onze rekening nemen.

Samen zitten? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Portfolio

Onze klanten

Unyt maakte voor The Miracle suitcase een website. Daar ik enigszins afwijkende ideeën had voor wat betreft de website, zette de medewerkers van Unyt alle zeilen bij . Ze creëerden een wonderschone site, geheel naar mijn smaak, die zowel op de computer als op de mobiele telefoon perfect werkt. Naast de website hebben Unyt en The Miracle ook glossy folders ontworpen, kunstwerkjes! Tenslotte verzorgden zij voor The Miracle goedwerkende mailadressen. 
Altijd prima bereikbaar, vriendelijk en zeer oplossingsgericht.  
Mireille
Eigenaresse The Miracle suitcase