Website maken Leeuwarden

Website laten maken in Leeuwarden? Dan ben je bij Unyt aan het juiste adres.  Ons kantoor is gevestigd in Leeuwarden en wij houden ons bezig met het design, de uitstraling en het optimaliseren van websites, webshops en landingspagina’s. Naar wens kunnen wij de website of webshop volledig op maat maken.Wij maken van jouw idee de optimale website voor jouw bedrijf.

Maar niet alleen dat, ook zorgen wij ervoor dat de vindbaarheid van jouw website beter wordt. Dit doen wij door middel van SEO en SEA. Daarnaast kunnen wij de social media uit handen nemen voor jouw bedrijf. Als je geen tijd hebt voor het bijhouden van de social mediakanalen kun je Unyt inschakelen. Wij creëren zelf een social media post of we handelen naar de wensen van jouw bedrijf.

Hosting & Domein

Een plek voor je website en mail, je kan als bedrijf niet zonder! Wij bieden betrouwbare hosting aan voor een voordelige prijs. Al vanaf €89 per jaar staat jouw onderneming in de spotlights! Meer capaciteit nodig? Ook voor grote projecten kunnen wij hosting aanbieden die past bij de plannen die je voor ogen hebt!

Wil je meer informatie ontvangen over de prijzen of welk pakket goed bij jou zal passen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op