Kevin | Werken bij UNYT

Medewerker van UNYT

Hoi mijn naam is Kevin Carbo. Ik ben 29 jaar en kom uit Leeuwarden. Sinds een aantal maanden ben ik werkzaam bij UNYT. Ik doe voornamelijk vormgeving werkzaamheden, maar ik houd mij ook bezig met webdesign, social media en strategie. Buiten mijn werk om rij ik motor, ga ik graag op reis en als het weer het toelaat ga ik graag duiken.

Hoe ben je bij UNYT terechtgekomen? 

Nadat ik in augustus 2021 ben afgestudeerd aan de opleiding Communicatie van NHL Stenden Hogeschool met het hoofdprofiel strategie en een minor in branding ging ik opzoek naar een baan.

Ik zocht iets waarin ik het bedenken van strategieën en concepten kon combineren met vormgeving. Na een paar weken zoeken zag ik een vacature bij UNYT als mediavormgever. Ik heb gelijk gesolliciteerd en na een prettig gesprek met Theo kon ik een week later al aan de slag.

Wat voor taken doe je dagelijks?

Mijn dagelijkse taken zijn heel divers, maar vormgeving heeft wel de bovenhand. Van homepagina designs van websites, billboards & logo’s tot het ontwerpen van een bedrijfsbussen. Maar ook het maken van websites, het onderhouden van social media voor klanten, schrijven van teksten en het bedenken van strategieën vallen onder mijn werkzaamheden.

Mijn dagelijkse taken zijn heel divers, maar vormgeving heeft wel de bovenhand.

Wat kun je verwachten van werken bij UNYT?

Als je bij UNYT werkt kun je een no-nonsense werkomgeving verwachten. Het ene moment werk je zelfstandig aan een project en het andere moment zit je samen met collega’s concepten te bedenken. We zeggen waar het op staat en de sfeer is altijd goed en gezellig, maar er wordt ook hard gewerkt. Het werk is altijd divers. Kortom een veelzijdige en leuke werkplek waar je je echt kan ontwikkelen.