Afstudeerstage | Youri

Student Marketing en Communicatie
Hallo, mijn naam is Youri van Dalen, ik ben 22 jaar oud en woon in Wolvega. In het dagelijkse leven ben ik veel bezig met voetbal. Ik voetbal bij FC Wolvega in het 2e. Door de coronaperiode is dat allemaal stilgelegd. Daar baal ik wel ontzettend van. Buiten dat volg ik de opleiding Marketing en Communicatie niveau 4 op het Deltion College. Ik zit in het 3e en tevens het laatste jaar van de opleiding. Voor het afronden van mijn studie moet ik 5 maanden stagelopen op een plek naar keuze.

Sinds 8 november 2021 volg ik die stage bij UNYT Media Group.

Hoe ben je bij UNYT terechtgekomen?
Ik ben bij UNYT terecht gekomen doordat ik Theo al kende van vroeger, eerst wist ik niet wat het bedrijf inhield dus ik besloot Theo te bellen. Na een goed gesprek was ik eigenlijk direct enthousiast. Het voelde voor mij als een uitdaging om werkzaamheden te doen die ik eigenlijk nog niet eerder had gedaan.

Vanaf moment 1 voelde het direct als een warm bad waar ik in terecht kwam. Er werd direct gezegd dat als ik vragen zou hebben of als iets niet lukt dat ik altijd aan de bel kan trekken.

Wat voor taken doe je dagelijks?
De taken die ik doe zijn heel divers, dit gaat van social media beheer naar het aanpassen van een website. Samen met Jan Pieter doe ik het meest voor de social mediakanalen van verschillende bedrijven. Hierbij kun je denken aan het posten van berichten, het promoten van producten of het promoten van andere bedrijven.

Verder schrijf ik ook teksten voor websites, zo heb ik in mijn eerste week voor UNYT verschillende teksten geschreven voor verschillende pagina’s.

Bij het aanpassen van een website hoort niet alleen teksten schrijven. Zo heb ik bijvoorbeeld ook aan linkbuilding gedaan. Dit houdt in dat je verschillende linkjes refereert naar een andere pagina op jouw website. Dit was op het begin allemaal nieuw voor mij, maar met hulp van Nick is dit aardig gelukt.

De taken die ik doe zijn heel divers, dit gaat van social media beheer naar het aanpassen van een website.

Wat kun je verwachten van een stage bij UNYT?
In ieder geval kan ik deze stage echt aanraden bij eenieder die zijn afrondingsstage moet doen voor dezelfde opleiding als ik. Het is divers, uitdagend en ontzettend leuk.

Je moet veel zelf doen, initiatief nemen, open staan voor feedback, feedback verwerken, werk zien en werk uitvoeren.

Wat het zo leuk maakt is dat het altijd gezellig is maar als het serieus moet is het ook echt serieus.

Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. Ik leer dingen die ik op een andere stageplek waarschijnlijk niet zou leren. En buiten dat allemaal heb je zelf de touwtjes in handen.

Ook stage lopen bij Unyt? Bekijk op Stagemarkt of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Zo ja, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Heb je nog verdere vragen?

Laat hier jouw telefoonnummer achter en wij zullen je zo snel mogelijk terugbellen.
Chat openen
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen?