Microsoft 365

WaaromMicrosoft 365?

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen in het bedrijfsleven die van andere locaties werken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het werken vanuit huis, bij een klant of patiënt. Productiviteit en snelheid zijn sleutelwoorden in deze. Microsoft 365 (voorheen Office 365) kan de perfecte oplossing voor jouw bedrijf zijn! Je maakt gebruik van alle vertrouwde applicaties, zoals Word, Excel, of Outlook en dat in een cloud opgezette omgeving. 

  • Dit betekent dat je altijd en overal bij jouw bestanden kunt en dit realtime kan delen met jouw collega’s.

  • Overal flexibel kan werken

  • Eén terabyte veilige opslag in de cloud

  • Efficiënt samenwerken via SharePoint en Teams

  • Altijd de nieuwste office-producten

Werken in een online omgeving en jouw productie verhogen? Vraag een vrijblijvend gesprek met UNYT aan. Samen komen we tot de juiste oplossing voor jouw bedrijf.

Stichting Wederzijds

Voor Wederzijds hebben wij een compleet Microsoft 365 pakket aangelegd. Hier heeft iedereen van Wederzijds een nieuwe laptop met daarop programma's zoals: Outlook, Word, PowerPoint en Excel. Hierdoor kunnen de medewerker makkelijk bestanden met elkaar delen. Ook zijn de laptops zeer goed beveiligd. Iedereen heeft ook het Microsoft-pakket op de mobiel gekregen. Hierdoor zouden ze ook op de mobiel kunnen werken en kunnen ze mails controleren en versturen via de mobiel. Op de mobiel hebben ze nu ook authenticators. Dit zorgt voor extra beveiliging bij de apparaten die gebruikt worden.

Onze prijzen

Let op: De vermelde prijzen zijn exclusief btw en gelden voor 1 jaar. Facturen worden per jaar voldaan. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Heb je nog verdere vragen?

Laat hier jouw telefoonnummer achter en wij zullen je zo snel mogelijk terugbellen.
Chat openen
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen?