Fotografie & video

Waarom heb je fotografie & videonodig?

De groep mensen die nog een fysieke winkel bezoeken wordt met de dag kleiner. Men zoekt en koopt steeds meer online. De vindbaarheid (SEO) van een website/shop of product wordt sterk verbeterd d.m.v. goede foto's en video's. UNYT adviseert om te werken met hoogwaardige foto's en video's en daar eenmalig in te investeren. Consumenten en bedrijven zijn sneller geneigd met jou in zee te gaan, wanneer deze vorm van marketing er strak voor staat. UNYT kan zowel de fotografie van producten/omgevingen, als een bedrijfsfilm voor je verzorgen.

Beeld perfectie

De juiste foto's:
Plaats foto's en video's zorgvuldig voor een optimale webpaginalay-out. Optimaliseer grootte en kwaliteit om laadtijd te verminderen en vervormingen te voorkomen.
Kwaliteitsbeelden:
Hoogwaardige foto's verrijken de gebruikerservaring en geven een website een professionele uitstraling. Kwaliteit is essentieel. Wij helpen bij het selecteren en creëren van passende afbeeldingen.
Videografie:
Video's zijn krachtige tools: ze trekken de aandacht, houden die vast en besparen ruimte ten opzichte van uitgebreide tekst. Unieke content zonder lange lappen tekst. Wij bieden ondersteuning bij het kiezen en maken van video's voor jouw website.

Heb je nog verdere vragen?

Laat hier jouw telefoonnummer achter en wij zullen je zo snel mogelijk terugbellen.
Chat openen
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen?