Huisstijl

Herkenbare uitstraling

Herkenbaarheid! Een goede huisstijl is belangrijk om ervoor te zorgen dat klanten een bedrijf makkelijk herkennen. Het vergroot de zichtbaarheid en onderscheid je van anderen. Met een huisstijl zorg je ervoor dat de website, social media en marketing er verzorgd uitziet. Hierdoor krijgen klanten een fijn en vertrouwd gevoel bij het bedrijf en bij de website. Uiteindelijk zal dit zich vertalen in meer bekendheid en een betere conversie. Wij staan klaar om je te helpen bij het ontwikkelen van een huisstijl die perfect bij jou en jouw bedrijf past.

Visuele identiteit

Kleuren

Het kiezen van kleuren is van cruciaal belang. Kleuren vormen de uitstraling van een website. Maar ook de impact op papieren uitingen mogen niet vergeten worden. Want wat online goed oogt, kan op papier anders uitpakken. Testen op verschillende materialen is slim voor een consistente look.

Logo

Een logo is het hart van je bedrijf en moet uniek zijn. Te veel informatie maakt het rommelig. Een herkenbaar logo is een enorme troef voor elk bedrijf. Voor meer informatie kan je op de knop hieronder klikken.

Typografie

Lettertype, grootte en spacing hebben grote invloed op het uiterlijk van een website. Overdrijf niet met te grote letters of te veel ruimte tussen woorden; dat kan lomp ogen. Te kleine tekst oogt juist rommelig. Lettertypes bepalen de uitstraling, van serieus tot creatief. We zoeken wat bij jou past.

Jouw stijl

We zorgen dat de huisstijl perfect aansluit bij het bedrijf. Het is cruciaal dat de huisstijl en identiteit in lijn zijn, anders kan het verwarrende signalen sturen naar potentiële klanten. Onze expertise garandeert dat jouw huisstijl echt bij jou en je bedrijf past.

Heb je nog verdere vragen?

Laat hier jouw telefoonnummer achter en wij zullen je zo snel mogelijk terugbellen.
Chat openen
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen?