Over ons

Wie isUNYT?

Natuurlijk kunnen wij praten over hoe goed we onszelf vinden, onze capaciteiten en hoe de klant altijd koning is. Maar voor ons is het belangrijker om te onderzoeken of onze twee bedrijven goed bij elkaar passen. Of het nu gaat om marketing, vormgeving, missie/visie, het bedenken en bouwen van websites/shops, SEO/SEA, social media, Microsoft 365, of het verbeteren van de uitstraling van jouw bedrijf; wij hebben in al die jaren één conclusie getrokken: Geen mens of bedrijf is hetzelfde. Dat is prachtig! Dit betekent dat er ook geen uniforme aanpak bestaat. Of je nu kiest voor een stabiele ICT-omgeving, een volledig marketingplan, of een goed vindbare website, de aanpak zal altijd uniek zijn.

Daarom gaan wij met jou in gesprek en nodigen wij je waarschijnlijk meerdere keren uit om samen na te denken in een proces waar beide partijen zich in kunnen vinden. UNYT Media Group gelooft dat je samen moet werken om tot 'HET' resultaat te komen waar beide partijen tevreden over zijn.
Jij hebt expertise in jouw bedrijf/product, en wij hebben de expertise om dat te vertalen naar jouw huidige/toekomstige klanten.

Ben je geïnteresseerd en wil je ons uitdagen? Het team van UNYT Media Group, bestaande uit jonge mensen en een oude knar, staat klaar om samen met jou de "Toekomst" tegemoet te gaan.

Heb je nog verdere vragen?

Laat hier jouw telefoonnummer achter en wij zullen je zo snel mogelijk terugbellen.
Chat openen
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen?