SEA

Wat isSEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising. Door middel van SEA kan je voor een bepaald bedrag beter vindbaar zijn voor (potentiële) klanten. Dit kost relatief minder tijd en minder moeite dan SEO. Een website die gebruikt maakt van SEA kan je herkennen aan het boven de weblink staande Gesponsord. Door het gebruik van SEA is het mogelijk om veel bezoekers naar jouw website toe te leiden.

SEA Strategie

Voordelen
SEA biedt directe zichtbaarheid op Google. SEO blijft waardevol voor lange termijn. Optimaliseer SEO voor blijvend rendement.
Doelgroep
Definieer doelen en doelgroep voor effectieve advertenties. Duidelijke richting leidt tot doeltreffende campagnes.
Kosten per klik
Google rangschikt advertenties op relevantie en biedingen (CPC). Doel: strategische plaatsing, lagere CPC, verhoogde zichtbaarheid, gericht verkeer naar je website.

Hoe kunnen we jou helpen?

Wij helpen je graag met jouw advertenties zo efficient mogelijk te laten draaien. We adviseren ook om voor de langetijrmijn met SEO bezig te gaan. Hierdoor hoef je niet voortdurend advertenties te beheren; de website wordt standaard zo hoog mogelijk in de Google-zoekresultaten geplaatst. Een combinatie van beide is meestal de beste oplossing. Als je meer informatie wilt of hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op, of druk op de knop voor meer informatie.

Heb je nog verdere vragen?

Laat hier jouw telefoonnummer achter en wij zullen je zo snel mogelijk terugbellen.
Chat openen
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen?