WordPress

WordPress is een content management systeem (CMS) dat wordt gebruikt voor het maken en onderhouden van websites. Het werd oorspronkelijk ontwikkeld in 2003 en is sindsdien uitgegroeid tot het meest gebruikte platform voor het bouwen van websites.

Heb je een website nodig? Bij ons zit je dan goed. Wij zorgen ervoor dat je een op maat gemaakte website hebt. Tegenwoordig zijn websites van steeds groter belang voor bedrijven, clubs en evenementen. Je kunt namelijk veel belangrijke informatie kwijt op een website. Laat mensen zien wat je aan te bieden hebt.
Wanneer mensen iets nodig hebben gaan ze meestal online ernaar opzoek. Vaak is de website hierom de eerste indruk van een bedrijf, club of evenement. Je kunt het haast een online visitekaartje noemen. Het is dan ook van belang dat je een indruk achterlaat die je bij het bedrijf, club of evenement vindt passen. Bij UNYT helpen wij je graag om je visie werkelijkheid te maken. Als je meer informatie wilt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je te helpen.

Hosting en domeinnaam

Wij helpen je graag om jouw onderneming te laten groeien! Wij bieden de mogelijkheid om websites bij ons te hosten tegen voordelige prijzen. Voor een goede website heb je namelijk een goede hosting nodig en een passende domeinnaam. Daarom helpen wij graag met het verkrijgen van een goede domeinnaam en zorgen wij voor een passende hosting service die het beste is voor jou. Hier zie je onze suggestie wat voor de meeste doeleinden meer dan goed is.

Heb je nog verdere vragen?

Laat hier jouw telefoonnummer achter en wij zullen je zo snel mogelijk terugbellen.
Chat openen
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen?