Social Media

Waarom social media?

Een website, product of dienst beter vindbaar laten maken? Dan kan dit gemakkelijk via de social media kanalen. Social Media is een van de manieren om een veel groter bereik van mogelijke klanten te krijgen. UNYT zorgt ervoor dat jouw bedrijf zich uniek presenteert door middel van een uitstekende social media campagne, uitstraling en herkenbaarheid.

Wat kunnen wij voor je doen?

Bedrijven anno 2024 gebruiken steeds meer social media. Het is erg makkelijk om hiermee een groot deel van je doelgroep te bereiken. Heb je hier simpelweg geen tijd voor of geen idee hoe je hier mee om moet gaan. Dan ben je bij UNYT aan het juiste adres. Wij ondersteunen, vernieuwen en adviseren bij het gebruik van social media. Het team van UNYT heeft vele jaren ervaring en zetten zo jouw social media in een nieuw jasje. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf opvalt. Lees hieronder meer over wat wij voor je kunnen betekenen.

Accountcreatie

Wij richten met plezier een social media-account op elk gewenst platform. Wij assisteren bij de opmaak en uitstraling, waardoor een bedrijf beter bereikbaar wordt voor potentiële klanten.

Platform support

Wil je dat echt? Op elk platform? Absoluut. Wij ondersteunen je bij het opzetten en onderhouden van je social media-account, waar je maar wilt.

Social ads: effectief!

Social media-adverteren biedt eenvoud en effectiviteit. Richt je moeiteloos op een gekozen doelgroep binnen jouw demografie, zodat de boodschap de juiste mensen bereikt.

Social media onderhoud

We kunnen ook social media beheren. Dat omvat updates en het plaatsen van content op de door jou gekozen platforms. Uiteraard bespreken we vooraf wat we op de gewenste social media zullen plaatsen.

Concepting voor socials

Opvallen als bedrijf is essentieel en dat geldt ook voor social media. Ontdek hier meer over concepting en hoe het jouw aanwezigheid kan versterken.

Heb je nog verdere vragen?

Laat hier jouw telefoonnummer achter en wij zullen je zo snel mogelijk terugbellen.
Chat openen
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen?