1. Home
  2. Webdesign

Webdesign

Een nieuwe website of webshop nodig? Ons team van webdesigners is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends en daarmee weten wij als geen ander wat er nodig is om jouw bedrijf op de voorgrond te laten treden. Of het gaat om een informatieve website of een complete webshop? Wij helpen je graag met jouw avontuur. Samen sparren? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wil je alleen onderhoud van je WordPress website klik hier.

Hosting & Domein

Een plek voor je website en mail, je kan als bedrijf niet zonder! Naast het ontwerpen en realiseren van je website bieden wij ook betrouwbare hosting aan voor een voordelige prijs. Al vanaf €89 per jaar staat jouw onderneming in de spotlights! Meer capaciteit nodig? Ook voor grote projecten kunnen wij hosting aanbieden die past bij de plannen die je voor ogen hebt!

Wil je meer informatie ontvangen over de prijzen of welk pakket goed bij jou zal passen? Neem dan contact met ons op.

Domeinnamen

.eu
€1,25per maand
.com
€1,46per maand
.shop
€2,92per maand
.frl
€3,33per maand

Zit jouw domeinextensie er niet tussen of wil je gelijk een domeinnaam registreren? Neem dan contact met ons op.

Onze klanten

In 2019 zijn we met een nieuwe uitdaging begonnen en hebben we contact opgenomen met Unyt. Binnen een uur hadden we Theo aan de telefoon en werden de eerste vrijblijvende afspraken gemaakt. We wilden een compleet nieuwe website waarin wijn, camping, feest en vergaderlocatie gepresenteerd moest worden. De gesprekken hierover waren niet alleen voor de website zinvol, maar er werd ook mee gebrainstormd over eventuele andere concepten, vol energie verlieten we het kantoor van Unyt weer. Het is echt, de website stond online en de campingreserveringen kwamen binnen, mede door dat de website er zo mooi, fris en duidelijk uitzag. Een professionele maar ook persoonlijke website, dat is wat we wilden.