1. Home
  2. Webdesign

Webdesign

Een nieuwe website of webshop nodig? Ons team van webdesigners is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends en daarmee weten wij als geen ander wat er nodig is om jouw bedrijf op de voorgrond te laten treden. Of het gaat om een informatieve website of een complete webshop? Wij helpen je graag met jouw avontuur. Samen sparren? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wil je alleen onderhoud van je WordPress website klik hier.

Hosting & Domein

Een plek voor je website en mail, je kan als bedrijf niet zonder! Naast het ontwerpen en realiseren van je website bieden wij ook betrouwbare hosting aan voor een voordelige prijs. Al vanaf €89 per jaar staat jouw onderneming in de spotlights! Meer capaciteit nodig? Ook voor grote projecten kunnen wij hosting aanbieden die past bij de plannen die je voor ogen hebt!

Wil je meer informatie ontvangen over de prijzen of welk pakket goed bij jou zal passen? Neem dan contact met ons op.

Domeinnamen

.eu
€1,25per maand
.com
€1,46per maand
.shop
€2,92per maand
.frl
€3,33per maand
.eu
€15per jaar
.com
€17,50per jaar
.shop
€35per jaar
.frl
€40per jaar

Zit jouw domeinextensie er niet tussen of wil je gelijk een domeinnaam registreren? Neem dan contact met ons op.

Onze klanten

Unyt maakte voor The Miracle suitcase een website. Daar ik enigszins afwijkende ideeën had voor wat betreft de website, zette de medewerkers van Unyt alle zeilen bij . Ze creëerden een wonderschone site, geheel naar mijn smaak, die zowel op de computer als op de mobiele telefoon perfect werkt. Naast de website hebben Unyt en The Miracle ook glossy folders ontworpen, kunstwerkjes! Tenslotte verzorgden zij voor The Miracle goedwerkende mailadressen. 
Altijd prima bereikbaar, vriendelijk en zeer oplossingsgericht.  
Mireille
Eigenaresse The Miracle suitcase