Maatwerk

Wat is maatwerk?

Soms is het nodig om net dat extra beetje te bieden om op te vallen. Of het nu gaat om een gespecialiseerde website of een unieke applicatie, wij zijn er om je te helpen opvallen. Onze op maat gemaakte websites en speciale applicaties tillen een bedrijf naar een hoger niveau. Je kan hiermee zorgen dat je net die positieve boost geeft aan een website. Onze gespecialiseerde medewerkers staan klaar om elke uitdaging aan te gaan die je voor ogen hebt voor jouw bedrijf/website.

Dakkapellen calculator

Voor Dakkapellen Leeuwarden hebben wij de complete website vernieuwd met een fris ontwerp in een nieuw thema. Daarnaast hebben wij een speciale calculator geïntegreerd, waarmee je moeiteloos en snel een dakkapel naar jouw wensen kunt samenstellen. Hiermee ontvang je direct een passende offerte.

Oppervlakte berekening

Het kan een uitdaging zijn om de juiste hoeveelheid verf te bepalen voor het opnieuw verven van een kamer. Om dit probleem op te lossen, hebben we een handige verfcalculator ontwikkeld. De tool stelt de klant in staat om eerst de gewenste verfsoort te selecteren. Vervolgens kan de gebruiker de oppervlakte van het te schilderen gebied invoeren. Dit kan direct worden toegevoegd of berekend worden door de lengte en breedte in te voeren. Daarna kan het aantal gewenste verflagen worden aangegeven. Op basis van deze informatie berekent de calculator precies hoeveel liter verf nodig is en hoeveel verfblikken er moeten worden aangeschaft.

Daag ons uit

Ontdek eindeloze mogelijkheden voor jouw website en laat ons je assisteren bij het verwezenlijken van jouw ideeën en wensen! Neem vandaag nog contact op voor een unieke en op maat gemaakte website-ervaring

Heb je nog verdere vragen?

Laat hier jouw telefoonnummer achter en wij zullen je zo snel mogelijk terugbellen.
Chat openen
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen?