Meeloopstage | Jan Pieter

Student Marketing en Communicatie
Mijn naam is Jan Pieter de Vries en ik ben 17 jaar oud. Buiten stage om ben ik vooral bezig met voetbal bij de JO19-1 van VV Akkrum. Op dit moment zit ik in het tweede jaar van mijn studie Marketing & Communicatie aan de Friese Poort in Drachten. Voor mijn studie moet ik acht maanden stage lopen bij een bedrijf naar keuze. Sinds september 2021 volg ik die stage bij UNYT.

Hoe ben je bij UNYT terechtgekomen?
In augustus was ik opzoek naar een stageplek voor de opleiding Marketing & Communicatie. Ik heb via stagemarkt.nl UNYT weten te vinden, toen ik de stageplaats zag heb ik ze direct benaderd via een mail met daarin mijn Curriculum Vitae en mijn sollicitatiebrief. Er werd al heel snel op mij gereageerd dat ik op gesprek mocht komen. In het gesprek vertelde Theo (eigenaar) wat de doelstellingen van UNYT zijn en wat mijn toekomstige taken zouden zijn, dat klonk goed in mijn oren en ik kon gelijk de volgende dag beginnen.

Wat voor taken doe je dagelijks?
Heel veel van mijn taken voer ik samen uit met de andere stagiaire van UNYT. Er zijn taken die wekelijks worden herhaald en taken die nieuw zijn voor mij, daar leer ik veel van. Ik loop stage op woensdag en donderdag. Woensdag zijn wij vaak bezig met het bedenken van Ideeën voor de social media van UNYT en MOJ Lemonade. Op de donderdag dan zijn wij vaak bezig met de social media van verschillende bedrijven. Soms schrijven wij een tekst of maken we productfoto’s om bedrijven of producten te promoten.

Naast de taken die ik voor UNYT moet doen wordt er rekening gehouden met mijn stageopdrachten. Mijn stageopdrachten vallen ook heel goed te combineren met de opdrachten die ik voor UNYT krijg. Ik moet voor mijn school vaak blogartikels en e-mails maken, die opdrachten kan ik heel makkelijk combineren doordat ik met UNYT daar ook al mee bezig was.

Mijn stage opdrachten vallen goed te combineren met de taken van UNYT

Wat kun je verwachten van een stage bij UNYT?
Bij UNYT mag je heel veel zelf bedenken om het bedrijf te verbeteren, zo zijn we bijvoorbeeld bezig geweest met ticketsystemen, of dat handig is en of dat waarde heeft voor UNYT. Soms krijg je ook opdrachten van een van de vaste werknemers, deze opdrachten zijn ook heel waardevol voor je stage. Hierbij moet je denken aan een website bewerken of een tekst schrijven voor een bedrijf.

Ik hoop dat je nu een beter beeld hebt van UNYT en ik hoop dat ik jou heb kunnen overtuigen in een keuze voor een potentieel stage bedrijf!

Ook stage lopen bij Unyt? Bekijk op Stagemarkt of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Zo ja, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Heb je nog verdere vragen?

Laat hier jouw telefoonnummer achter en wij zullen je zo snel mogelijk terugbellen.
Chat openen
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen?