Online marketing Drachten

Heb jij een bedrijf in de omgeving van Drachten? En zoek je een bedrijf dat jou kan helpen met SEO en SEA? Unyt is een (online)marketingbureau gevestigd in Leeuwarden en is ongeveer 25 minuten rijden vanaf Drachten. Wij van Unyt kunnen het beheer van SEO en SEA van het bedrijf overnemen. Met de expertise die wij hebben zorgen wij ervoor dat de vindbaarheid van jouw website beter wordt. Naast het verbeteren en optimaliseren doet Unyt nog veel meer. Hierbij kun je denken aan social media beheer, het volledige ontwikkelen van een website maar bijvoorbeeld ook een logo ontwikkelen. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Social media

Social media gebruik is tegenwoordig heel belangrijk. Het is namelijk erg makkelijk om een groot deel van je doelgroep te bereiken via verschillende kanalen. Wordt het bijhouden van de social media je te veel? Het team van Unyt kan dit uit handen nemen van jouw bedrijf. Dit houdt in dat wij jouw social mediakanalen beheren. Het team van Unyt heeft de expertise om jouw bedrijf op te laten vallen.

Social media, welk bedrijf kan nog zonder?

Logo en/of Huisstijl

Voor bedrijven anno 2021 is het belangrijk om een goede huisstijl te hebben, maar ook een onderscheidend logo hoort hier zeker bij. Ook voor een huisstijl en een logo ben je bij Unyt aan het juiste adres. Zoek je iemand die voor jouw bedrijf een logo of huisstijl kan ontwikkelen? Unyt heeft de expertise in het bedrijf om dit voor jou te realiseren Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.