SEO

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Door middel hiervan kan je ervoor zorgen dat een website bovenaan de zoekresultaten komt te staan. Dit doe je door de 200 rankingsfactoren te gebruiken. De 200 rankingsfactoren kun je verdelen over drie pijlers die hieronder benoemd worden.

Autoriteit, Techniek & Content

Autoriteit
Autoriteit hangt onder andere af van de kwaliteit en de relevante backlinks van de website. Als het gaat om kwaliteit, is het beter om minder vaak een hoogwaardige blogpost te publiceren dan elke week een mindere post. Denk erom dat het belangrijk is om geen links te plaatsen die geen waarde toevoegen. Google herkent dit en kan je website straffen. Dit kan leiden tot een slechtere vindbaarheid van de website.
Techniek
Bij techniek draait het vooral om wat er achter de schermen van de website gebeurt. Bij techniek moet je denken aan de snelheid van een website. Zowel de laadsnelheid als de structuur van de website hebben een aanzienlijke invloed op het aantal bezoekers dat op de website blijft. Voor meer informatie klik op deze foto en je gaat naar de pagina optimalisatie.
Content
Content omvat onder andere tekst, afbeeldingen en video's. Bij het schrijven van een tekst is het belangrijk om te denken aan de leesvriendelijkheid. Denk hierbij vooral om witruimtes, alineagebruik en spelling. Zorg dat je unieke content krijgt op de website. Wanneer meer mensen bijvoorbeeld op je blogartikel klikken, zal dit blogartikel hoger in de zoekresultaten laten verschijnen.

SEO & SEA

Wij zorgen er graag voor dat de SEO voor jouw bedrijf opgezet wordt en zo goed mogelijk geüpdatet blijft. Het kan wat tijd kosten voordat de resultaten zichtbaar zijn. Op lange termijn is het wel belangrijk om dit te behouden. Daarbij snappen wij dat je het liefst zo snel mogelijk meer bezoekers op de website krijgt. Hiervoor maken wij gebruik van SEA. Door middel van platforms zoals Google Ads zorgen wij dat een website bovenaan de zoekresultaten kom te staan. Voor meer informatie, klik op de knop.

Heb je nog verdere vragen?

Laat hier jouw telefoonnummer achter en wij zullen je zo snel mogelijk terugbellen.
Chat openen
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen?